Stopnice in ograje

Stopnice že dolgo niso več samo pripomoček za premagovanje višine iz enega nadstropja v drugo, so tudi okras v prostoru, zato je prava izbira stopnic zelo pomembna, saj v kombinaciji s parketom obogati prostor in mu daje posebno noto.

V podjetju Šiles že 50 let izdelujemo različna stopnice in ograje iz vseh drevesnih vrst. Glede na želje kupca in glede na prostor izdelamo načrt stopnic in poiščemo optimalno rešitev.

Izdelujemo vse vrste stopnic, od preprostih ravnih do zavitih in spiralnih stopnic. Končna obdelava stopnic in ograje je odvisna od kupčeve želje, lahko je lakirano, oljeno, beljeno, luženo, barvano, krtačeno. Vsi elementi stopnic so izdelani iz masivnega lesa, ki je predhodno pravilno osušen in klimatiziran.

Z lesom lahko obložimo betonske stopnice ali jih montiramo na že postavljeno kovinsko konstrukcijo. Lahko izdelamo stopnice samo s pohodno ploskvijo ali pa izdelamo tudi čelo stopnice, ki pa ni nujno leseno – lahko je npr. iz stekla, keramike... Stopnice so lahko izdelane s previsom ali brez previsa. V stopnice lahko vgradimo tudi LED osvetlitev.

Izdelujemo tudi samonosne stopnice, ki so lahko v celoti lesena, na samonosni inox ali kovinski konstrukciji. Lahko vam izdelamo moderne, trendovske konzolne stopnice. Konzolna kovinska podkonstrukcija je osnova za navidezno lebdenje pohodnih ploskev v prostoru.

K stopnicam sodi tudi ograja, ki poleg varovalne funkcije obogati prostor. Ograjo lahko izdelamo v lesu, v kombinaciji inox-les, kovina-les ali steklo-les. Če potekajo stopnice med zidovi, se lahko namesti samo ročaj na nosilcih.

Izdelujemo tudi zunanje balkonske ograje. Ograjo lahko izdelamo iz lesa, kovine, inoxa, lahko so različne kombinacije tudi npr. s steklom...

Ponudba

Izdelujemo tudi zunanje balkonske ograje. Ograjo lahko izdelamo iz lesa, kovine, inoxa,...
K stopnicam sodi tudi ograja, ki poleg varovalne funkcije obogati prostor. Ograjo lahko...
  Izdelujemo samonosne stopnice, lesene hojnice ali hojnice in čelnice montiramo na inox...
Izdelujemo samonosne stopnice, lesene hojnice ali hojnice in čelnice montiramo na...
  Izdelujemo samonosne stopnice, ki so lahko v celoti izdelane iz lesa.  Lesene stopnice...
Stopnice že dolgo niso več samo pripomoček za premagovanje višine iz enega nadstropja v...